Τράπεζα Αττικής: Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των εργαζομένων

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2007 13:03

Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε ασκηθεί από το Σύλλογο Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής (ΣΥΤΑ), το Διοικητικό Συμβούλιο του Λογαριασμού Ασφαλιστικών Καλύψεων και 942 εργαζόμενους και συνταξιούχους της τράπεζας, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Τράπεζα Αττικής.

Η εν λόγω αίτηση ασκήθηκε μετά τη με πρωτοβουλία της τράπεζας ένταξη του συνταξιοδοτικού σκέλους του Λογαριασμού Ασφαλιστικών Καλύψεων (ΛΑΚ Ι) στην ασφάλιση του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Τραπεζοϋπαλλήλων (ΕΤΑΤ). Με αυτήν είχε ζητηθεί η προσωρινή διατήρηση εν ισχύ της υπ' αριθμ. 2642/7/31.12.1996 σύμβασης της "Εθνικής ΑΕΓΑΑ", η προσωρινή εξακολούθηση της καταβολής εργοδοτικών εισφορών από την τράπεζα και η παρακράτηση και απόδοση εισφορών των εργαζομένων και η αναστολή της ισχύος της καταγγελίας του ΛΑΚ Ι από την τράπεζα.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με τη δημοσίευση της απόφασης ανακαλείται αυτοδικαίως και η προσωρινή διαταγή της 21.5.2007 περί προσωρινής διατηρήσεως εν ισχύ της υπ' αριθμ. 2642/7 σύμβασης της "Εθνικής ΑΕΓΑΑ".



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤ



Σχολιασμένα