ΑΤΕbank: Με διευρυμένο ωράριο τα υποκαταστήματα στις πληγείσες περιοχές

Μέτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πυρόπληκτων
Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2007 13:25
UPD:13:50

Ανοικτά έως τις 21:00 θα παραμένουν τα καταστήματα της ΑΤΕbank στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων. Επίσης, σύμφωνα με εντολή του διοικητή του Ομίλου κ. Δημήτρη Μηλιάκου, τα καταστήματα της ΑΤΕbank στις πυρόπληκτες περιοχές δεν θα κλείνουν, πριν ολοκληρώσουν την εξυπηρέτηση όλων όσοι βρίσκονται εντός των καταστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ATEBank επαναλειτουργεί ήδη με διευρυμένο ωράριο και το κατάστημα της Φιγαλείας του νομού Ηλείας, που λειτουργούσε εκ περιτροπής μια ημέρα την εβδομάδα.

Επιπρόσθετα, από αύριο στα καταστήματα του Πύργου και της Ζαχάρως Ηλείας θα βρίσκεται ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό για να συνδράμει τους πληγέντες στη συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων και γενικότερα στις συναλλαγές τους με την Τράπεζα σε ό,τι έχει να κάνει με την καταβολή προνοιακής χορηγίας για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους.

Εξάλλου η Τράπεζα ήδη διαθέτει μέσω των τοπικών αρχών των πληγεισών περιοχών των νομών Ηλείας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, ζωοτροφές στους κτηνοτρόφους, ενώ σύντομα ζωοτροφές θα διατεθούν από την ΑΤΕbank και στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα