Ευελιξία, σταθερότητα, ελευθερία από τη Volton

Sponsored Content
Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 09:57
UPD:09:57

Στη δημιουργία και την προώθηση μιας νέας γενιάς προγραμμάτων που ταιριάζουν σε κάθε τύπο καταναλωτή προχώρησε η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ενέργειας Volton. Η Volton παρουσιάζει τα 3 νέα της προγράμματα Volton Unique Flexi, Volton Unique Flat και Volton Unique Free, για να βρει ο καθένας το πρόγραμμα που του ταιριάζει.

Έχοντας ως βασικό άξονα ότι «Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει ξεχωριστές ανάγκες. Οπότε γιατί να έχει το ίδιο πρόγραμμα ενέργειας;» η εταιρεία προσφέρει στους πελάτες της ευελιξία, σταθερότητα και ελευθερία, καλύπτοντας τις ενεργειακές τους ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθαρά και έξυπνα.  

Το πρόγραμμα Volton Unique Flexi παρέχει, μεταξύ άλλων, επιβράβευση των καταναλωτών με έκπτωση συνέπειας 30% από τον 1ο κιόλας λογαριασμό. Επιπλέον, όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εξασφαλίζουν όλο το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο σταθερά χαμηλότερη τιμή από τη νυχτερινή χρέωση.

Το πρόγραμμα Volton Unique Flat σας παρέχει όλο το 24ωρο / 365 ημέρες το χρόνο σταθερή τιμή, απαλλαγμένη από οποιαδήποτε αναπροσαρμογή χρέωσης για δύο ολόκληρα χρόνια. Και επιπρόσθετα, η Volton σας χαρίζει τα πάγια δύο μηνών!

Το πρόγραμμα Volton Unique Free προσφέρει την απόλυτη ελευθερία! Η χρέωση είναι σταθερή και εσείς δεν έχετε καμία χρονική δέσμευση ή ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

Να σημειωθεί πως ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, η Volton προσφέρει δώρο και για 12 μήνες το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Volton Health Care», αξίας 100€.

Εκτός των νέων προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας, η Volton πλέον καλύπτει και τις ανάγκες Φυσικού Αερίου. Συνδυάζοντας ηλεκτρική ενέργεια και φυσικό αέριο με το πρόγραμμα Volton Gas Home DUAL, κερδίζετε 30% έκπτωση συνέπειας στο Φυσικό Αέριο για 2 ολόκληρα χρόνια!

Το Volton Gas Home DUAL συνδυάζεται με τα οικιακά προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας Volton Unique προσφέροντας μία σταθερά χαμηλή χρέωση. Οι εκπτώσεις ισχύουν για όλη τη διάρκεια της σύμβασης εφόσον οι δύο παροχές (αέριο-ρεύμα) παραμένουν ενεργές. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα μη καταβολή εγγύησης με την εξόφληση λογαριασμών μέσω πάγιας τραπεζικής εντολής.

Το μότο της Volton απευθύνεται στον καταναλωτή με την οικειότητα του παρόχου που μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες του σε θέματα ενέργειας. Έτσι, στο μήνυμα «Βρες εδώ τι τύπος Volton είσαι. Γιατί είναι πιο έξυπνο να έχεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει», οι απαντήσεις της Volton είναι πλήρεις και απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές και στον καθένα ξεχωριστά.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα