Inform Λύκος: Αύξηση τζίρου κατά 4,4% στο εξάμηνο

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 10:38

Αυξημένος κατά 4,4%, γύρω στα 35,2 εκατ. ευρώ, εμφανίζεται ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της Inform Λύκος για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) αγγίζουν τα 5,8 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας μείωση κατά 7,9% σε σχέση με το 2006, ενώ τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη προ φόρων αγγίζουν τα 3,3 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 27,1% έναντι του πρώτο εξαμήνου του 2006.

Ο κύκλος εργασιών της μητρικής για το ίδιο διάστημα αγγίζει τα 20,2 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 1 9,6% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2006. Τα καθαρά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) ξεπερνούν τα 3,1 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας οριακή αύξηση 1% από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, ενώ τα κέρδη μετά φόρων παρουσιάζονται αυξημένα κατά 2,6% στα 2,4 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει ο Παύλος Τρυποσκιάδης, αντιπρόεδρος και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, «Σε επίπεδο κερδοφορίας τα αποτελέσματα της Ρουμανίας, λόγω της εγκατάστασης στη νέα υπερσύγχρονη μονάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο δεύτερο τρίμηνο του έτους, εμφανίζουν σημαντική πίεση όχι μόνο σε πωλήσεις αλλά κυρίως σε κερδοφορία. Οι συνέπειες αυτές αναμένεται να εξισορροπηθούν μέχρι το τέλος της οικονομικής χρήσης».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα