Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 35% της θυγατρικής της εταιρείας με την επωνυμία Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕΗ ανακοίνωσε η Mediterra.
Η συναλλαγή, που σύμφωνα με την ενημέρωση προς το επενδυτικό κοινό έλαβε χώρα στις 26 Αυγούστου 2020, αντιστοιχούσε σε τίμημα εξαγοράς στα 5.000 ευρώ και μετά την εξαγορά η εταιρεία κατέχει το 100% αυτής.
Παράλληλα με την εξαγορά, ολοκληρώθηκε η τροποποίηση του σκοπού και της επωνυμίας της Παραδοσιακά Προϊόντα Ελλάδος ΕΠΕ σε «Ινστιτούτο Γαστρονομίας Μαστίχας Μονοπρόσωπη ΕΠΕ» και διακριτικό τίτλο «Mastiha Cooking School».
Η απόφαση εξαγοράς συνδέεται με την πρόθεση της Mediterra για ενδυνάμωση της διατροφικής διάστασης της μαστίχας και την προώθηση της Χίου ως γαστρονομικού προορισμού.
naftemporiki.gr