J&P - Αβαξ: Υπεγράφη σύμβαση για το Γ.Ν. Αγρινίου

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2007 16:12

Την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ολοκλήρωση κατασκευής του Γ.Ν. Αγρινίου», συνολικής αξίας 34,9 εκατ. ευρώ, με την εταιρεία ΔΕΠΑΝΟΜ, ανακοίνωσε η J&P- Αβαξ.

Το Νοσοκομείο, το οποίο ανεγείρεται σε οικόπεδο 70 στρεμμάτων επί της Εθνικής Οδού Αγρινίου –Αντιρρίου, αποτελείται από συγκρότημα κτιριακών εγκαταστάσεων αποτελούμενο από 13 κτίρια, τα οποία περιλαμβάνουν α) 10.000 τμ χώρους θαλάμων νοσηλείας, β) 9.000 τμ χώρους εργαστηρίων και διοικητικών υπηρεσιών, γ) 4.000 τμ χώρους χειρουργείων επειγόντων, δ) 5.000 τμ χώρους Η/Μ και λοιπών βοηθητικών εγκαταστάσεων, ε) 4.000 τμ χώροι κοινόχρηστοι (διατμηματικοί διάδρομοι κ.λπ.).

Αντικείμενο του έργου είναι η εκπόνηση της μελέτης εφαρμογής (Αρχιτεκτονική, Στατική και Η/Μ εγκαταστάσεων), η ολοκλήρωση της ανωδομής των κτιρίων, η κατασκευή των οικοδομικών και Η/Μ εργασιών και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου σε έκταση 60 στρεμμάτων περίπου, καθώς επίσης οι εργασίες σύνδεσης των εγκαταστάσεων με τα δίκτυα ΔΕΗ, ΟΤΕ, υδροδότησης και διάθεσης λυμάτων σε εγκεκριμένο αποδέκτη.

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι 30 μήνες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΒΑΞ



Σχολιασμένα