«Ανεύθυνες σαχλαμάρες» οι προβλέψεις για τη μετοχή του ΟΤΕ

Δηλώσεις Π. Βουρλούμη
Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 11:09

«Ανεύθυνες σαχλαμάρες» χαρακτήρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί κατακόρυφης ανόδου ή κάθετης πτώσης της μετοχής του Οργανισμού, ανάλογα με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 16ης Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, σε πρόσφατη έκθεσή του (30/8), ο διεθνής οίκος Morgan Stanley υποστηρίζει ότι η μετοχή του ΟΤΕ θα παρουσιάσει κέρδη 25%, αν η σημερινή κυβέρνηση παραμείνει στην εξουσία, ενώ, αντιθέτως, θα «κατακρημνιστεί» σε επίπεδα χαμηλότερα κατά 15%, σε σχέση με σήμερα, αν τις εκλογές κερδίσει η αξιωματική αντιπολίτευση http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/09/04/1407197.htm .

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια δείπνου εργασίας στη Θεσσαλονίκη ο κ. Βουρλούμης επισήμανε ότι τα σενάρια «τα διαδίδουν διάφοροι ανεύθυνοι» και πρόσθεσε οι άνθρωποι του ΟΤΕ «δεν έχουν να κάνουν τίποτε με όλα αυτά». Ο ίδιος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι, τέτοιες φήμες, η διοίκηση του Οργανισμού «τις διαβάζει στις εφημερίδες και γελάει». Ο επικεφαλής του ΟΤΕ σημείωσε, πάντως, ότι το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αποκλείεται να επηρεάσει τον Οργανισμό, αλλά ο ίδιος δεν μπορεί να προδικάσει με ποιον τρόπο.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα