Ανάκληση αυτοκινήτων Suzuki Grand Vitara

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 14:36

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων SUZUKI μοντέλο Grand Vitara 2.0 5D εκτελούν η εταιρεία Σφακιανάκης AΕΒE, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου.

Όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Καταναλωτή κ. Γιάννης Οικονόμου, η ανάκληση αφορά 562 οχήματα, που είναι εξοπλισμένα με Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας ESP και με ημερομηνία παραγωγής από 17/06/2005 έως 03/04/2006. Σ

τα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να προστεθεί μια επιπλέον ηλεκτρική καλωδίωση στη πλεξούδα των πίσω φώτων καθώς μπορεί να προκληθεί απενεργοποίηση του ESP, σε περίπτωση που καεί ο λαμπτήρας των φώτων της όπισθεν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων SUZUKI σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με την 24ωρη γραμμή Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Σφακιανάκης A.Ε.Β.E. στο τηλέφωνο 210 9988168.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα