Ενισχύει το προσωπικό της στην Ασία η Credit Suisse

Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2007 16:10

ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του προσωπικού της στην Ασία σχεδιάζει να προχωρήσει η Credit Suisse, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας, όπως δήλωσε ο Πολ Ραφαέλ, επικεφαλής του τμήματος Επενδυτικής Τραπεζικής στην περιοχή Ασίας - Ειρηνικού εκτός της Ιαπωνίας.

Συγκεκριμένα, ο τραπεζικός όμιλος επιθυμεί να προσλάβει τραπεζίτες στην Ασία, οι οποίοι θα επικεντρωθούν στον βιομηχανικό τομέα και στην Κίνα, μετά από ένα ευρύ κύμα αποχωρήσεων φέτος.

Η εταιρεία σχεδιάζει να επεκτείνει τις συμβουλευτικές της ομάδες σε πέντε τομείς ενδιαφέροντος – σε οικονομικά ιδρύματα, τεχνολογία, real estate, φυσικούς πόρους και καταναλωτικούς τομείς – όπως τόνισε ο Ραφαέλ σε συνέντευξή του. Παράλληλα, σχεδιάζεται η πρόσληψη 10 ατόμων, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για την εξασφάλιση συμβολαίων με κινεζικές επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους.

Σημειώνεται ότι από τις αρχές του έτους η Credit Suisse έχει «χάσει» τουλάχιστον 10 βασικούς τραπεζίτες της, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατευθύνθηκαν σε ανταγωνίστριες εταιρείες, όπως την JPMorgan και την Merrill Lynch. Στόχος των ομίλων αυτών είναι η δημιουργία ισχυρών ομάδων στην περιοχή της Ασίας, όπου βρίσκονται οι δύο ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του κόσμου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα