Folli Follie: Στη φυλακή Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 21:16
UPD:10/09/2020 11:35
Eurokinissi

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους για το αποκαλούμενο σκάνδαλο της Folli Follie οι δύο βασικοί μέτοχοι της εταιρείας.

Ανακριτής και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο της φυλακής στον ιδρυτή της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσο και στον γιο του, Τζώρτζη.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η σύζυγος του Δ. Κουτσολιούτσου, Καίτη, με εγγυοδοσία υψους 100.000 ευρω. Ακόμη της επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές τον μήνα. Η ίδια στο άκουσμα της απόφασης για προφυλάκιση του γιού της Τζώρτζη και του συζύγου της Δημήτρη, ξέσπασε σε λυγμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις κατηγορούμενοι, κατά τη διάρκεια των απολογιών τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί ενώ κατέθεσαν και γραπτά υπομνήματα.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος βαρύνονται με κατηγορίες που αφορούν απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου κατηγορείται για απάτη, νομιμοποίηση παράνομου χρήματος και χειραγώγηση μετοχών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα