INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Η INFORM ηγείται Ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον Ελληνικό Διαγωνισμό Ταυτοτήτων

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2020 17:34
UPD:23:58

Κορωπί, 04/09/2020



Η INFORM ηγείται Ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον Ελληνικό Διαγωνισμό Ταυτοτήτων

 

Στρατηγικής σημασίας σύμπραξη με το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο (IN Groupe) πραγματοποίησε η πολυεθνική εταιρία ελληνικών συμφερόντων, AUSTRIACARD, για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό επιλογής αναδόχου για το έργο της Προμήθειας νέου ολοκληρωμένου πληροφοριακού εντύπων ασφαλείας συμπεριλαμβανομένου του νέου δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η ελληνογαλλική συμμαχία φέρει την «υπογραφή» της INFORM, η οποία είναι επικεφαλής σε αυτήν την κοινοπραξία και δημιουργεί ένα ισχυρό σχήμα υψηλών προδιαγραφών.

Το Εθνικό Γαλλικό Τυπογραφείο διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην εκτύπωση εγγράφων υψίστης ασφαλείας. Παράγει διαβατήρια κρατών για περισσότερα από 14 χρόνια και έχει συνάψει συνεργασίες με 28 διαφορετικές κυβερνήσεις.

Το ίδιο πλούσια στην εκτύπωση κυβερνητικών εγγράφων είναι η εμπειρία της AUSTRIACARD, η οποία τα τελευταία 20 χρόνια έχει συνάψει συνεργασίες με 12 χώρες, σε αυτόν τον νευραλγικό τομέα. Ανήκει στον όμιλο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, AUSTRIACARD HOLDINGS. Στον ίδιο όμιλο ανήκει και η INFORM, με έδρα την Αθήνα.

Το γεγονός ότι μια ελληνική εταιρεία, η INFORM, ηγείται της κοινοπραξίας, αντικατοπτρίζει την ποιότητα του ελληνικού τεχνολογικού οικοσυστήματος και την εγγύηση, σε παγκόσμιο επίπεδο, των τοπικών αναγκών και του εθνικού ελληνικού ενδιαφέροντος για την προσφορά αυτή.

 

Σχετικά με το IN Groupe

Συνεργάτης της γαλλικής κυβέρνησης για σχεδόν 500 χρόνια, το IN Groupe προσφέρει λύσεις ταυτότητας και ασφαλείς ψηφιακές υπηρεσίες, στην αιχμή της τεχνολογίας και της ενσωμάτωσης ηλεκτρονικών και βιομετρικών στοιχείων.

Από υποδομές έως υπηρεσίες και από έγγραφα σε διαλειτουργικά συστήματα, το IN Groupe είναι ειδικός, σε παγκόσμιο επίπεδο, στις ταυτότητες και ασφαλείς ψηφιακές υπηρεσίες. Βασικά στοιχεία: Κύκλος εργασιών 407 εκατ. Ευρώ (proforma 2019), 1.500 εργαζόμενοι - 7 μονάδες παραγωγής στην Ευρώπη - +100 χώρες που χρησιμοποιούν λύσεις IN Groupe - 28 κυβερνήσεις εταίροι

Σχετικά με την INFORM

H INFORM (LYK.ATH) ιδρύθηκε το 1897, είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες ασφαλούς διαχείρισης εγγράφων και πληροφοριών, καινοτομώντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων και οργανισμών με την παροχή λύσεων υψηλής εξειδίκευσης. Απασχολεί 520 εργαζομένους με τρεις μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Ρουμανία και Αλβανία, ενώ κατέχει ηγετική θέση στις αγορές της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.

 

Είναι μέλος της AUSTRIACARD HOLDINGS, Αυστριακού ομίλου υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής σε θέματα Hardware Embedded Security, που απασχολεί 1.300 άτομα και έχει διεθνή παρουσία με τρία Divisions, AUSTRIACARD, INFORM και NAUTILUS, στους τομείς της Ψηφιακής Ασφάλειας (Digital Security), της Διαχείρισης Πληροφοριών (Information Management) και του IoT αντιστοίχως, με συνολικό κύκλο εργασιών € 135 εκατ. το 2019. O Όμιλος AUSTRIACARD HOLDINGS έχει ένα πολύ ισχυρό πανευρωπαϊκό επιχειρησιακό αποτύπωμα, από το Ηνωμένο Βασίλειο έως την Ελλάδα και την Τουρκία, με έξι παραγωγικές εγκαταστάσεις και οκτώ κέντρα προσωποποίησης στην Ευρώπη, καθώς και δύο επιπλέον κέντρα προσωποποίησης στην Νότια Αμερική και στις Η.Π.Α., που του επιτρέπουν να εξυπηρετεί τους πελάτες του, όπου και να βρίσκονται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.informlykos.com

 

Η INFORM ηγείται Ελληνογαλλικής κοινοπραξίας στον Ελληνικό Διαγωνισμό Ταυτοτήτων


Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα