Αθηνά: Εργο 8,1 δισ. δρχ. στο Κορωπί

Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2001 16:02
UPD:16:04

Σύμβαση ύψους 8,1 δισ. δρχ. για την εκτέλεση του έργου «Νέο Εκτυπωτικό Συγκρότημα στον Καρέλλα Κορωπίου Αττικής» υπέγραψε πρόσφατα η τεχνική εταιρεία Αθηνά για λογαριασμό της IRIS ΑΕΒΕ (εταιρεία της οποίας βασικός μέτοχος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη).

Η παραπάνω σύμβαση αφορά στην κατασκευή κτιριακού συγκροτήματος συνολικής επιφάνειας περίπου 45.000 τ.μ. που θα χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση νέων εκτυπωτικών μηχανημάτων ενώ ο χρόνος αποπεράτωσης είναι 15 μήνες.

Επίσης, η εταιρεία πρόσφατα ανέλαβε να εκτελέσει το έργο: ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΗΡΑΓΓΑΣ ΚΟΥΚΑΝΤΩΝΗ / ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ, το ποσό σύμβασης του οποίου ανέρχεται σε 3,3 δισ. δρχ., ενώ ο χρόνος αποπεράτωσης είναι 12 μήνες. Μετά και την υπογραφή των ανωτέρω συμβάσεων, το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των υπογεγραμμένων συμβάσεων της εταιρείας ανέρχεται στα 65 δισ. δρχ. περίπου.

Τέλος, η εταιρεία πρόκειται να συμμετάσχει σε group για τη διεκδίκηση του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου: Αυτοκινητόδρομος ΠΑΘΕ, Τμήμα Ελευσίνα - Κόρινθος - Πάτρα και Νότιο Τμήμα Αυτοκινητόδρομου Ιονίας οδού Πάτρα - Πύργος - Τσάκωνα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα