Viva Wallet: Συνεργασία με WooCommerce στις πληρωμές

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 14:09
UPD:06/08/2020 12:12

Το extension Viva Wallet for WooCommerce ανακοίνωσε η Viva Wallet αναφερόμενη στην συνεργασία της με την WooCommerce και έναν συνεχώς εξελισσόμενο, έξυπνο μηχανισμό πληρωμών, ο οποίος προσαρμόζεται αυτόματα στην πραγματική χρήση των πελατών.

Σε κάθε νέα έκδοση του extension, η Viva Wallet θα εμφανίζει υψηλότερα στη λίστα επιλογών τις μεθόδους πληρωμής με βάση τις τοπικές παραμέτρους στόχευσης. Έτσι, για παράδειγμα, οι έμποροι που βρίσκονται σε οποιαδήποτε χώρα (π.χ. Βέλγιο), ενδέχεται να βλέπουν τους τοπικούς τρόπους πληρωμής (π.χ. bancontact) να ανεβαίνουν ψηλότερα στη λίστα πληρωμών, με βάση τις πραγματικές προτιμήσεις των χρηστών και τις συσκευές που χρησιμοποιούν. Για να προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, η Viva Wallet θα εμπλέξει ενεργά τους εμπόρους και θα συλλέγει σχόλια και προτάσεις βελτιώσεων πάνω στα οποία θα βασιστούν οι ενημερώσεις του extension.

Σημειώνεται ότι η Viva Wallet είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός πάροχος υπηρεσιών πληρωμών που βασίζεται αποκλειστικά στο cloud και διαθέτει γραφεία σε 17 ευρωπαϊκές χώρες τα οποία θα αυξηθούν σε 23 μέχρι το τέλος του 2020. 

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα