Yπηρεσίες Yahoo! από την Otenet

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2001 16:27

Τις υπηρεσίες Προσωπικής Διαχείρισης Πληροφοριών (PIM Services) της γνωστής πύλης Yahoo! στα ελληνικά προσφέρει από σήμερα η Otenet.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Ελληνες χρήστες του Διαδικτύου μπορούν μέσα από το δικτυακό της τόπο (www.otenet.gr) να χρησιμοποιούν τις ακόλουθες υπηρεσίες του Yahoo! :

Yahoo! Mail: Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, με την οποία οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τα email τους μέσω του web. Οι πολλές δυνατότητες της υπηρεσίας αυτής και η εξαιρετική λειτουργικότητά της την έχουν κάνει υπηρεσία αναφοράς για αναλόγου είδους υπηρεσίες.

Yahoo! Ημερολόγιο: Υπηρεσία με την οποία οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται γρήγορα και εύκολα τον προσωπικό τους χρόνο, καταχωρώντας τις συναντήσεις και τις εκκρεμότητές τους.

Yahoo! Ατζέντα: Υπηρεσία με την οποία οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν όλες τις πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνα, email, κλπ) των φίλων και συνεργατών τους.

Yahoo! Σημειώσεις: Υπηρεσία που παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν τις σημειώσεις τους και να ανατρέχουν σε αυτές όπου κι αν βρίσκονται.

Yahoo! Messenger: Υπηρεσία με την οποία οι χρήστες του Internet μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο, μέσω γραπτών μηνυμάτων, αλλά και να συνομιλούν χρησιμοποιώντας τα ηχεία και το μικρόφωνο των υπολογιστών τους. Επίσης, μπορούν να συνδέονται μέσα από ελληνικό interface στο αμερικάνικο Yahoo! Chat.

Ολες οι παραπάνω υπηρεσίες, όπως επισημαίνεται, συνεργάζονται μεταξύ τους, ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργικότητα και πληρότητα της χρήσης τους. Ετσι, εύκολα οι χρήστες θα στέλνουν κάποιο email, βρίσκοντας τη διεύθυνση του παραλήπτη από την ατζέντα τους, ή θα λαμβάνουν υπενθύμιση με email για μία συνάντηση που έχει καταχωρηθεί στο ημερολόγιό τους, ή ακόμα, όταν χρησιμοποιούν το Yahoo! Messenger, θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποίηση για κάποιο καινούριο email.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα