Σιδενόρ: Στις 500 πρωτοπόρες επιχειρήσεις παγκοσμίως

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 10:15

Στις «500 Νέες Πρωτοπόρες Επιχειρήσεις» (500 Foremost Global Growth Companies) από όλο τον κόσμο, κατετάγη η Σιδενόρ, στο πλαίσιο της πρώτης ετήσιας συνάντησης που οργάνωσε το Παγκόσμιο Οικονομικό Forum στο Dalian της Κίνας.

Όπως σημειώνει η Σιδενόρ, επελέγη να συμμετάσχει στη λίστα μαζί με άλλες τρεις χαλυβουργίες από όλο τον κόσμο, με κριτήρια επιλογής τους ταχείς ρυθμούς και τις προοπτικές ανάπτυξης της, τη διαρκή διεθνοποίηση και εξωστρέφεια του ομίλου, καθώς επίσης και τα καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα της.

Τη εταιρεία εκπροσώπησε στο Forum ο Δ/ντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Εμπορικός Δ/ντής του ομίλου, κ. Νίκος Μαρίου, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί τίτλο τιμής για την Ελλάδα και την ελληνική βιομηχανία, η συμμετοχή του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου Forum διαλόγου και προβληματισμού των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και εκπροσώπων των κυβερνήσεων των μεγαλύτερων κρατών του πλανήτη. Παράλληλα αποτελεί και επιβράβευση των προσπαθειών του Ομίλου για την επίτευξη των στόχων για υγιή και σταθερή ανάπτυξη με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα