Απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής διαπιστώθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 14:29

Απαράδεκτες υγειονομικές συνθήκες στο νοσοκομείο της Νίκαιας διαπίστωσαν μετά από έλεγχο οι ελεγκτές της Νομαρχίας Πειραιά.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι επόπτες της Διεύθυνσης Υγειονομικών Ελέγχων της Νομαρχίας αντίκρισαν εικόνες εγκατάλειψης που παραπέμπουν σε άλλες εποχές.

Μαγειρεία και αποθηκευτικοί χώροι που λειτουργούν υπό απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής, τριτοκοσμικά αποδυτήρια και αποχωρητήρια, περιβάλλων χώρος που θυμίζει χωματερή, είναι μερικές μόνο από τις διαπιστώσεις των ελεγκτών.

H Νομαρχία Πειραιά ενημέρωσε εγγράφως τη διοίκηση του νοσοκομείου για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν και ζήτησε τη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία της υγείας εργαζομένων, νοσηλευομένων και επισκεπτών.

«Στο Νοσοκομείο της Νίκαιας συναντήσαμε μια κατάσταση αδιανόητη, μια κατάσταση νοσηρή. Δυστυχώς το πιο ακριβοπληρωμένο Σύστημα Υγείας στην Ευρώπη, προσφέρει χείριστες υπηρεσίες στους Έλληνες πολίτες, ιδιαίτερα στους πολίτες των λαϊκών στρωμάτων και φτωχών συνοικιών» δήλωσε ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα