Intralot: Αδεια λειτουργίας και διαχείρισης της Εθνικής Λοταρίας της Νοτίου Αφρικής

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2007 10:09
UPD:10:10

Αποκλειστική άδεια λειτουργίας και διαχείρισης της Εθνικής Λοταρίας της Νοτίου Αφρικής εξασφάλισε η Intralot, μέσω της εταιρείας Gidani, μέτοχος της οποίας είναι η θυγατρική της, Intralot South Africa.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Intralot, η ανάδειξη της εταιρείας στον νέο κάτοχο της άδειας αυτής γίνεται ύστερα από την εξάμηνη διακοπή της λειτουργίας της Εθνικής Λοταρίας με εντολή του Υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας και τον ενδελεχή έλεγχο της μετοχικής σύνθεσης των διαγωνιζομένων, που είχαν συμμετάσχει στο διαγωνισμό για την νέα άδεια λειτουργίας της Εθνικής Λοταρίας, όπως είχε αποφασιστεί από το αρμόδιο δικαστήριο στις 5 Μαρτίου 2007.

Η διάρκεια της νέας άδειας είναι επτά χρόνια και οκτώ μήνες. Όπως εκτιμά η Intralot, η Gidani αναμένεται να αποδώσει πολύ καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα από αυτά που σημειώνονταν τα προηγούμενα χρόνια και έφταναν ετησίως τα 440 εκ. ευρώ περίπου, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία της, την πολύπλευρη τεχνογνωσία της, τις νέες εφαρμογές παιχνιδιών και τη δυνατότητά της για ταχεία επέκταση του τοπικού δικτύου πωλήσεων.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «η Gidani αναμένεται να δώσει νέα ώθηση και δυναμική στην τοπική αγορά τυχερών παιχνιδιών αλλά και στην ευρύτερη οικονομία της χώρας. Τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους:

- Η λειτουργία της Λοταρίας της Νοτίου Αφρικής θα εγκαινιαστεί με την πλήρη λειτουργία 7.626 σημείων πώλησης, ενώ ο σχεδιασμός αφορά στην επέκταση του δικτύου κατά 3.000 τουλάχιστον σημεία, μέσα στην πρώτη τριετία.

- Η Λοταρία θα δραστηριοποιηθεί μέσω των σημείων πώλησης σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, διαθέτοντας τουλάχιστον δύο σημεία πώλησης σε καθεμιά από αυτές.

- Το δίκτυο πώλησης τυχερών παιχνιδιών δεν αφορά αποκλειστικά τα κλασσικά πρακτορεία αλλά και παντοπωλεία, ταχυδρομεία, super markets, καφετέριες, fast food και καταστήματα γενικού εμπορίου.

- Η GIDANI θα βοηθήσει τους πράκτορες να αυξήσουν τα έσοδά τους, αυξάνοντας τις προμήθειες, αλλά και μειώνοντας τα λειτουργικά κόστη που απαιτούνται για τη διαχείριση των τυχερών παιχνιδιών.

- Τα κεφάλαια που προορίζονται για κοινωφελείς σκοπούς θα αυξηθούν σημαντικά και θα ενισχυθούν περισσότεροι αποδέκτες.»



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα