Κύπρου ΑΕΔΑΚ: Νέο αμοιβαίο κεφάλαιο

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2007 11:12

Ένα νέο Αμοιβαίο Κεφάλαιο, το Κύπρου Dual Strategy Ομολογιακό Α/Κ Εξωτερικού, ανακοίνωσε ότι διαθέτει η Κύπρου ΑΕΔΑΚ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα Αμοιβαίο Κεφάλαιο το οποίο δίνει στον επενδυτή τη δυνατότητα απόδοσης συνδεδεμένης με την πορεία του μετοχικού Δείκτη Dow Jones Eurostoxx-50 και επωφελείται τόσο από τη θετική όσο και από την αρνητική μεταβολή του στη λήξη της περιόδου, η οποία είναι πέντε έτη από την έναρξή του. Ο συγκεκριμένος Δείκτης αποτελείται από τις μετοχές των 50 εταιρειών με την υψηλότερη κεφαλαιοποίηση ανά κλάδο, οι οποίες είναι εισηγμένες σε αγορές της Ευρωζώνης.

Το Κύπρου Dual Strategy Ομολογιακό Α/Κ Εξωτερικού απευθύνεται σε επενδυτές με μακροπρόθεσμο ορίζοντα και συντηρητικό επενδυτικό προφίλ, οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν σε ομόλογα υψηλής ποιότητας, στοχεύοντας ταυτόχρονα σε αποδόσεις από την ενδεχόμενη θετική ή αρνητική εξέλιξη του Δείκτη Dow Jones Eurostoxx-50.

Παράλληλα, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, παρέχει τη δυνατότητα απόλυτης ευελιξίας και ενημέρωσης, καθώς αποτιμάται καθημερινά και δίνει τη δυνατότητα ρευστοποίησης κάθε εργάσιμη ημέρα. Το ελάχιστο ποσό επένδυσης είναι € 1.500 και έχει διάρκεια τα πέντε έτη.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα