MLS Πληροφορική: Στρατηγική συνεργασία με ASUS στην κινητή τηλεφωνία

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007 14:24

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία πληροφορικής ASUSTek Computer Inc. (ASUS) για την προώθηση αρχικά σε Ελλάδα και Κύπρο των GPS κινητών τηλεφώνων με το standard σύστημα πλοήγησης, MLS Destinator, προχώρησε η MLS Πληροφορική.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, "η MLS θα ενσωματώσει το κορυφαίο λογισμικό πλοήγησης MLS Destinator στα αξιόπιστα, υψηλής ποιότητας κατασκευής πλήρως εξελληνισμένα κινητά τηλέφωνα της ASUS και θα αναλάβει την προώθηση και διανομή τους στην ελληνική αγορά".

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο κοινό προϊόν MLS-ASUS, το οποίο θα ενσωματώνει και τη διεθνή καινοτομία MLS Destinator Talk&DriveΤΜ, με την οποία ο χρήστης εισάγει τον προορισμό του μιλώντας στο σύστημα, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες.

Μέχρι τα Χριστούγεννα, εξάλλου, θα υπάρχει μια πλήρης σειρά GPS τηλεφώνων της ASUS με ενσωματωμένο το MLS Destinator.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, οι δυο εταιρίες συνεργάζονται με στόχο να αναπτύξουν GPS τηλέφωνα, συσκευές PDA και PND απολύτως συμβατά με MLS Destinator Talk&DriveΤΜ.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της στρατηγικής, που υλοποιεί στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας η MLS έχει προχωρήσει, ήδη, στην υπογραφή εμπορικών συμφωνιών συνεργασίας για τα κινητά τηλέφωνα-πλοηγούς με τον ΟΤΕ και την Cosmote, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν αντίστοιχες συμφωνίες και με τους άλλους παρόχους της ελληνικής αγοράς.

Παράλληλα, με βάση την συμφωνία με την ASUS, το MLS Destinator και το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&DriveΤΜ θα ενσωματωθούν και στις υπόλοιπες συσκευές πλοήγησης και τα PDAs της ASUS, για τα οποία επίσης η MLS αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την προώθηση και διανομή τους στην Ελληνική αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΛΣ



Σχολιασμένα