Στην αγορά διαγνωστικών κέντρων επιθυμεί να εισέλθει το Υγεία

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2007 10:28
UPD:10:33

Την πρόθεσή του να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας επισημαίνει το Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία, σε σημερινή ανακοίνωσή του στο Χ.Α., αναφέροντας πως επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή (συμμετοχή ή συνεργασία με ένα δίκτυο πολυιατρείων και διαγνωστικών κέντρων.

«Οι επιχειρηματικές και οικονομικές επιπτώσεις που θα μπορούσε να έχει η τυχόν είσοδο μας στην αγορά διαγνωστικών κέντρων δεν έχει προς το παρόν εκτιμηθεί με ακρίβεια. Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι η είσοδος της εταιρείας στο χώρο αυτό, θα βελτιώσει τις επιδόσεις της, πράγμα που εξαρτάται από την επιλογή του χρόνου και του τρόπου», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όσον αφορά στην ιδιωτική διακομιδή ασθενών το Υγεία επισημαίνει ότι το θεσμικό πλαίσιο στην Ελλάδα δεν επιτρέπει καθόλου τη διακίνηση ασθενών εκτός αυτών που νοσηλεύονται σε ιδιωτικές κλινικές, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της διακομιδής ασθενών σε άλλες χώρες, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη φορέων παροχής υπηρεσιών υγείας, σ' αυτές.

Η εταιρεία σημειώνει ότι, σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τις εποπτικές αρχές για τυχόν σχετικές αποφάσεις ή εξελίξεις για τα ανωτέρω.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα