Στο λιμάνι της Πάτρας ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 13:56
UPD:13:59

Υποδειγματικό και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, χαρακτηρίζει τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται οι έλεγχοι στο λιμάνι της Πάτρας, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Κατά την επίσκεψή του στο λιμάνι, ο υπουργός επιθεώρησε την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στα πλοία της ακτοπλοΐας δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά τον υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες και οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος υλοποιούν το πλάνο ενισχυμένων ελέγχων, όπως προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα».

Ο κ. Πλακιωτάκης συνεχίζει επαινόντας το ρόλο του Λιμενικού λέγοντας πως «τους τελευταίους δύσκολους μήνες, η συμβολή του Λιμενικού Σώματος στην προστασία της δημόσιας υγείας υπήρξε καθοριστική». Και συνεχίζει «πολύ περισσότερο, όταν την ίδια στιγμή προστατεύει με αποφασιστικό τρόπο τα θαλάσσια σύνορα μας».

Τέλος, ο υπουργός υπογραμμίζει τη σημασία την προσήλωση στην ασφάλεια και την τήρηση των μέτρων στην ακτοπλοΐα δηλώνοντας «θέλω να συγχαρώ τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος για την τόσο σημαντική προσφορά τους, να καλέσω τους επιβάτες να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας και να διαβεβαιώσω όλους όσους επιθυμούν να έρθουν με πλοίο στη χώρα μας ή να ταξιδέψουν ακτοπλοϊκώς στα νησιά μας ότι κάνουμε όλα όσα πρέπει ώστε το ταξίδι τους να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέσι έφθασαν στο λιμάνι της Πάτρας οι πρώτοι τουρίστες, έπειτα από περίπου τρεισήμισι μήνες που ήταν κλειστό για τους επιβάτες, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα