LIVE: To μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό Κύπρου και Ελλάδας

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 17:00
UPD:17:19

Ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι έχει ξεκινήσει, με την Ελλάδα και την Κύπρο να δίνουν μάχη να σωθεί η τουριστική σεζόν. Οι δύο χώρες ανοίγουν σταδιακά τις πύλες τους σε επισκέπτες έχοντας ωστόσο ως κύριο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια. Οι προκλήσεις είναι πολλές και το διακύβευμα υψηλό. Παρακολουθείστε live εδώ το συνέδριο «Τουρισμός: Το μεγάλο στοίχημα για Κύπρο και Ελλάδα», που οργανώνουν η «Ναυτεμπορική» και η κυπριακή εταιρεία FMW Financial Media Way. 

Ομιλητές από την Κύπρο θα είναι ο υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος, ο Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ), Χάρης Λοϊζίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου, Άκης Βαβλίτης και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) Βασίλης Σταματάρης. 

Από την Ελλάδα ομιλητές θα είναι η Χριστίνα Τετράδη, αντιπρόεδρος ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο Λύσανδρος Τσιλίδης, πρόεδρος Ομοσπονδίας FedHATTA. 

Tη συζήτηση συντονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της FMW Financial Media Way και δημοσιογράφος Ιωσήφ Ιωσήφ. 

Στόχος είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων για τους σχεδιασμούς των δύο κυβερνήσεων ενόψει της έναρξης λειτουργίας των ξενοδοχείων και γενικά για την τουριστική χρονιά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα