Microsoft: Κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης του Office Communicator 2007

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2007 17:13

Την κυκλοφορία της ελληνικής έκδοσης του προγράμματος Office Communicator 2007 ανακοίνωσε η Microsoft. Η πρώτη (public beta) έκδοση του Office Communications Server 2007 και του Office Communicator 2007 είναι διαθέσιμη προς επισκόπηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.microsoft.com/uc .

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτή η απόφαση κυκλοφορίας του προγράμματος στηρίζεται στις εκτιμήσεις της Microsoft, σύμφωνα με τις οποίες, σε τρία μόνο χρόνια από σήμερα, το κόστος μιας μέσης υπηρεσίας VoIP για επιχειρήσεις θα έχει μειωθεί κατά το ήμισυ, λόγω της μεταφοράς των συστημάτων VoIP από hardware σε λύσεις λογισμικού.

Επιπλέον, υπολογίζεται ότι 100 εκατ. άνθρωποι - διπλάσιος δηλαδή αριθμός απ’ ό,τι σήμερα - που χρησιμοποιούν υπηρεσίες VoIP, θα μπορούν να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις μέσω των εφαρμογών του Microsoft Office.

Οι λύσεις ενοποιημένης επικοινωνίας της Microsoft συνδυάζουν τις υπηρεσίες e-mail, αποστολής άμεσων μηνυμάτων, τηλεδιάσκεψης, φωνής, κλπ. Στο πλαίσιο αυτό, ο Office Communications Server 2007 και ο Office Communicator 2007 παρέχουν τη δυνατότητα κλήσης με ένα απλό κλικ στο όνομα κάποιου (Click-to-call) μέσω των εφαρμογών του Microsoft Office, εξασφαλίζοντας προσβασιμότητα μέσα από όλες τις εφαρμογές της οικογένειας προϊόντων του Office.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα