Promobot Thermocontrol και Thermocontrol Plus: η επανάσταση στη θερμομέτρηση

Sponsored Content
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 09:35
UPD:16:48

Τεχνολογική επανάσταση στον τρόπο θερμομέτρησης μάς έρχεται από την Globalsat, η οποία επεκτείνει τη δραστηριότητά της σε επαγγελματικές τεχνολογικές λύσεις, διαθέτοντας αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τα προϊόντα θερμομέτρησης Thermocontrol & Thermocontrol Plus, της εταιρείας Promobot.

Μέχρι σήμερα η θερμοκρασία ενός ατόμου μετριέται από ένα άλλο άτομο και εκτός του ότι είναι χρονοβόρα, υπάρχει κίνδυνος έκθεσης σε ιούς, καθώς και πιθανότητα εξάπλωσης της όποιας νόσου φέρει το άτομο που θερμομετρούμε.

Η εμφάνιση της πανδημίας στη ζωή μας έφερε στο προσκήνιο τις νέες τεχνολογίες στην υγεία και την πρόληψη. Όλοι οι οργανισμοί, εταιρείες, εμπορικά κέντρα, πολυκαταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες που λειτουργούν εν μέσω αυτής υποχρεούνται πλέον να θερμομετρούν τόσο τους εργαζόμενους τους καθημερινά όσο και τους επισκέπτες τους.

Τα Promobot Thermocontrol and Thermocontrol Plus αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς με τη βοήθεια μιας κάμερας η θερμομέτρηση γίνεται πλέον ανέπαφα, χωρίς τη συμμετοχή ατόμων του προσωπικού, με ακρίβεια 0,2°C ενώ, με την ενσωματωμένη λειτουργία ήχου η θερμοκρασία ανακοινώνεται στην οθόνη μέσα σε 5 δευτερόλεπτα. Η τεχνολογία των μοντέλων αυτών εκτός της εξοικονόμησης κόστους, δίνει τη δυνατότητα επίσης να αποθηκεύσουμε σε φωτογραφία τα αποτελέσματα ενώ, υπάρχει πρόσβαση σε ειδικό αρχείο μετρήσεων, αποστολή ειδοποίησης στο προσωπικό ασφαλείας του χώρου που βρίσκεται τοποθετημένος ο σταθμός, αναγνώριση στοιχείων, όπως προσώπου, ηλικίας και φύλλου, φωνητικές οδηγίες, βιντεοκλήσεις κ.λπ.

Η εγκατάσταση των σταθμών γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα στην είσοδο των χώρων που είναι οι κατάλληλοι για να ελέγχονται τα άτομα που εισέρχονται.

Σύμφωνα με το Γενικό Δ/ντή της Globalsat, κο Κώστα Αγραφιώτη, η εταιρεία πήρε άμεσα όλα τα μέτρα ασφαλείας για την πρόληψη και προστασία των υπαλλήλων και των συνεργατών της, τοποθετώντας ένα σταθμό Thermocontrol στις εγκαταστάσεις της και ευελπιστεί, και η υπόλοιπη αγορά να υιοθετήσει την ασφαλή αυτή λύση. Η πρόληψη και διασφάλιση της δημόσιας υγείας είναι πλέον στο προσκήνιο αποτελώντας παγκόσμια πρόκληση και με τη συνεργασία μας με την Promobot φιλοδοξούμε να προσφέρουμε την πιο αξιόπιστη και σύγχρονη λύση στη θερμομέτρηση, με στόχο την προστασία των πολιτών και τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Globalsat στα ακόλουθα στοιχεία: 210 6664000, [email protected]

Περισσότερες πληροφορίες για τους σταθμούς Thermocontrol και Thermocontrol Plus μπορείτε να δείτε στο σχετικό video https://www.youtube.com/embed/IzxZWePkG6U?vq=hd1080&autoplay=1&rel=0.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα