Connection: Συνεργασία με Henry Cotton΄s

Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2001 17:39
UPD:17:41

Την επίτευξη συμφωνίας για την ανάληψη των αποκλειστικών δικαιωμάτων εισαγωγής και διανομής του παγκοσμίου φήμης trademark "Henry Cotton΄s" ανακοίνωσε σήμερα ο Ομιλος Connection.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τελευταίου, η Henry Cotton’s αποτελεί σημείο αναφοράς στο χώρο της επώνυμης ένδυσης και διαθέτει αποκλειστικά καταστήματα σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και της Αμερικής, όπως το Μιλάνο, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, το Σαν Φρανσίσκο, κ.ά.

Η ανάληψη της Henry Cotton΄s, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, σηματοδοτεί τη διεύρυνση των επιχειρηματικών σχέσεων της Connection με τον Ιταλικό Ομιλο Fin.Part, με τον οποίο ήδη συνεργαζόταν διανέμοντας αποκλειστικά τα brands Cerruti Jeans και Moncler.

Στα πλάνα προώθησης του σήματος Henry Cotton's η Connection σχεδιάζει τη δημιουργία shop-in-shops, καθώς και αποκλειστικών καταστημάτων, το πρώτο εκ των οποίων αναμένεται να λειτουργήσει εντός δύο μηνών. Σύμφωνα με το τριετές επιχειρηματικό πλάνο ανάπτυξης, αναμένονται ετήσιες πωλήσεις που θα υπερβούν το 1,5 δισ. δρχ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα