Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 08:14

* ΕΞΠΡΕΣ: "Μετέωρος ο διάλογος για το συνταξιοδοτικό. Τα συνδικάτα δεν δέχονται καμία αλλαγή στις βασικές παραμέτρους του συστήματος".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Εξομολογήσεις" στο Λονδίνο. Τι αποκάλυψαν στο City οι εισηγμένες".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Έρχονται συγχωνεύσεις μικρών στην αγορά τηλεπικοινωνιών. Μελέτη της Kantor ανιχνεύει προθέσεις και ανακατατάξεις".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Στη Βουλή το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής. Εκπτώσεις στο εισόδημα με αποδείξεις. Κληρονομιές με επιβάρυνση 1%".

Φοροδιαφυγή

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Κίνητρα ειλικρίνειας" σε φορολογούμενους, επιείκεια για νέους επιτηδευματίες και αυστηρότερες ποινές για τους επίορκους εφοριακούς προβλέπει το νομοσχέδιο κατά της φοροδιαφυγής, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Σε σύγκριση με το αρχικό κείμενο, απαλείφθηκε η διάταξη για σφράγιση και υπογραφή των αποδείξεων λιανικής και παροχής υπηρεσιών για έκπτωση από το εισόδημα, ενώ φέτος ισχύουν όσες εκδόθηκαν από την 1η Αυγούστου".

Ασφαλιστικό

Η ΕΞΠΡΕΣ αναφέρει ότι "Σε τεντωμένο σχοινί, με "παιχνίδι τακτικής" από τους εμπλεκομένους, κινείται ο διάλογος για τη μεταρρύθμιση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, ο οποίος κινδυνεύει "να τιναχθεί στον αέρα" προτού καν αρχίσει".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα