Πλαίσιο Computers: Πυρκαγιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2007 10:26

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 20:55, σε μία από τις έξι αποθήκες της Πλαίσιο Computers στη θέση Γκόρυτσα στον Ασπρόπυργο Αττικής, επιφάνειας 3.500 τ.μ. Στο συγκεκριμένο χώρο αποθηκεύονταν τα είδη γραφείου πλην του φωτοαντιγραφικού χαρτιού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, η φωτιά επεκτάθηκε ακαριαία με συνέπεια την ολοσχερή καταστροφή της αποθήκης. Χάρη στην αποτελεσματική επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας δεν υπήρξε τραυματισμός και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στα γειτονικά κτίρια.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τόσο το κτίριο όσο και τα αποθέματα και ο εξοπλισμός ήταν ασφαλισμένα στο 100% της αξίας τους από κοινοπραξία ασφαλιστικών εταιρειών (Αγροτική Ασφαλιστική 40% - Φοίνιξ Metrolife Εμπορική 25% - Interamerican 20% - ALPHA Ασφαλιστική 10% - ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ 5%).

Η λειτουργία των καταστημάτων, του ειδικού τμήματος εξυπηρέτησης επιχειρήσεων και του ηλεκτρονικού καταστήματος συνεχίζεται κανονικά. Ειδικά δε στα είδη πληροφορικής, τηλεφωνίας και ψηφιακής τεχνολογίας δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καταλήγει η ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΛΑΙΣ



Σχολιασμένα