Eπεκτείνεται η συνεργασία Info Quest - IBM

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2001 12:12
UPD:12:13

Tην επέκταση της συνεργασίας τους στους τομείς της διανομής και της παροχής ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής ανακοίνωσαν σήμερα οι εταιρείες ΙΒΜ Ελλάδος και INFO-QUEST.

Πιο συγκεκριμένα, η INFO-QUEST αναλαμβάνει τη διανομή όλης της οικογένειας των προϊόντων του Personal Systems Group της ΙΒΜ, που περιλαμβάνει τα brands: ΙΒΜ eServer xSeries (Netfinity), ΙΒΜ ThinkPad, ΙΒΜ NetVista Desktops, και IntelliStation, την πλήρη δηλαδή σειρά των PC Servers, των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών της εταιρίας. Τα προϊόντα ΙΒΜ θα διατίθενται πλέον μέσω του εκτεταμένου δικτύου διανομής της Info-Quest σε όλη την Ελλάδα.

Σε επίπεδο ολοκληρωμένων λύσεων, όπου ήδη η Info-Quest αποτελεί έναν από τους Business Partner Solution Providers της ΙΒΜ, η συνεργασία των δύο εταιριών επεκτείνεται στα Συστήματα Αποθήκευσης Δεδομένων (Storage) και στο e-business. Ως Storage Solution Provider, η Info-Quest θα στοχεύσει στην αξιοποίηση των μεγάλων ευκαιριών, που προκύπτουν από την ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων για άρτια και άμεση διαχείριση του όγκου των δεδομένων τους, ενώ ως WebSphere και e-Business Corporate Reseller, θα αξιοποιήσει την οικογένεια προϊόντων της πλατφόρμας IBM WebSphere, στις ολοκληρωμένες επιχειρησιακές εφαρμογές e-business, που σχεδιάζει και υλοποιεί.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΟΥΕΣ



Σχολιασμένα