Αυστηροί οι έλεγχοι στα καύσιμα από τις 15 Οκτωβρίου

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 13:21

Αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι στο σύστημα εμπορίας πετρελαίου θέρμανσης αρχίζουν από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου προανήγγειλε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Βλάχος, ημέρα έναρξης της διάθεσης του συγκεκριμένου τύπου πετρελαίου.

Μιλώντας το πρωΐ στους ελεγκτές του υπουργείου ο κ. Βλάχος, επεσήμανε ότι «ξέρει ο καθένας αν είναι παραβάτης και το υπουργείο με τους ελέγχους απλώς εντοπίζει το παράπτωμα». Ζήτησε τη συνεργασία της κοινωνίας στην προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών και σημείωσε ότι βρίσκεται σε συνεργασία με τις νομαρχίες για την διενέργεια ουσιαστικών και αυστηρών ελέγχων και στην περιφέρεια.

Στην Αττική οι 80 ελεγκτές του υπουργείου θα συγκροτήσουν κλιμάκια των τριών-τεσσάρων ατόμων οι οποίοι θα ξεκινήσουν τους ελέγχους από την πρώτη ημέρα διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το ύψος των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης και το ενδεχόμενο επιβολής πλαφόν ο υφυπουργός ανέφερε: »Αντιλαμβανόμαστε το ύψος των τιμών αλλά δεν είναι δικό μας θέμα».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα