Ryanair: «Βλέπει» αύξηση στις κρατήσεις από Βρετανία

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 14:34
UPD:14:40
REUTERS/CHRISTIAN HARTMANN

«Μεγάλη αύξηση των ταξιδιωτικών κρατήσεων από Βρετανούς για το καλοκαίρι διαπιστώνει η Ryanair, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Μάικλ Ο'Λίρι, να εκτιμά ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει άρση των μέτρων καραντίνας που ισχύουν για τους επισκέπτες εξωτερικού. Ισχυρό το ενδιαφέρον και για Ελλάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Βρετανία ότι από τις 8 Ιουνίου ισχύει καραντίνα 14 ημερών για τις αφίξεις επισκεπτών από το εξωτερικό, με την καραντίνα να ισχύει και για τους Βρετανούς πολίτες.

Ο επικεφαλής της Ryanair περιέγραψε το σχέδιο ως «ανέφικτο», σημειώνοντας ότι πολλοί πελάτες στη Βρετανία φαίνεται να αγνοούν τους κανονισμούς. Την ίδια στιγμή οι κρατήσεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι οι 1.000 καθημερινές πτήσεις του αερομεταφορέα θα έχουν πληρότητα πάνω από 50% τον Ιούλιο.

«Βρετανία και Ιρλανδία είτε σιωπηρά θα εγκαταλείψουν (τους κανονισμούς καραντίνας) ή θα τους καταργήσουν. Είμαι σίγουρος γι' αυτό», δήλωσε ο κ. Ο'Λίρι.

«Διαπιστώσαμε μεγάλη αύξηση στις κρατήσεις πτήσεων από Ιρλανδία και Βρετανία πρς Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μια τάση που φαίνεται πως συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα», πρόσθεσε.

Οι κρατήσεις είναι ισχυρές για όλους τους βασικούς προορισμούς για διακοπές, μεταξύ των οποίων Κροατία, Γαλλία, Ελλάδα, Πορτογαλία και Ισπανία, ανέφερε ο επικεφαλής της Ryanair.
    
   



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα