Intralot: Επέκταση στην Αυστραλία

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 14:52
UPD:14:54

Στην αγορά της Αυστραλίας επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Intralot μετά την απόφαση της κυβέρνησης της πολιτείας της Βικτόρια να καταργήσει το μονοπώλιο της άδειας διεξαγωγής παιχνιδιών, ύστερα από 54 χρόνια.

Ύστερα από διεθνή διαγωνισμό, η θυγατρική της εταιρείας, INTRALOT Australia Pty Ltd, κέρδισε την 10ετή άδεια για τη διεξαγωγή μιας σειράς από αριθμοπαιχνίδια και στιγμιαία λαχεία στην πολιτεία της Βικτόριας.

Ο τωρινός διοργανωτής θα εξακολουθήσει να διεξάγει τα υπάρχοντα παιχνίδια λοταρίας, τα οποία διεξάγονται σε συνεργασία και με άλλες πολιτείες.

Η συνολική επένδυση για την υλοποίηση του έργου αναμένεται να ξεπεράσει τα 12 εκ. δολάρια Αυστραλίας. Η INTRALOT πρόκειται να εκσυγχρονίσει και να επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεων σε πάνω από 1.000 σημεία. Η έναρξη της λειτουργίας έχει προγραμματιστεί για την 1η Ιουλίου 2008 και η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Οι πωλήσεις τυχερών παιχνιδιών υπό το μονοπωλιακό καθεστώς έφταναν περί τα 1,2 δισ. Αυστραλιανά δολάρια το χρόνο. Με τη νέα δομή της τοπικής αγοράς τυχερών παιχνιδιών, το ποσό αυτό αναμένεται να ξεπεραστεί κατά πολύ, όπως αναφέρει η Intralot σε ανακοίνωσή της.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα