Επισκόπηση οικονομικού Τύπου

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2007 07:52

* ΕΞΠΡΕΣ: "Καταχώριση από 1/1/2008 και των μικρών τιμολογίων. Υποχρεωτική η αναγραφή στις συγκεντρωτικές δηλώσεις των στοιχείων κάτω των 300 ευρώ".

* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Κέρδη 17% σε δύο μήνες. Φθινοπωρινό ράλι στο Χρηματιστήριο".

* ΚΕΡΔΟΣ: "Σκοτωμός" στη Vivartia. Τέλος εποχής με πλούσιο παρασκήνιο για τον κ. Δ. Δασκαλόπουλο".

* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Αιφνίδιες ανατροπές στο επιχειρηματικό σκηνικό. Παραίτηση Δ. Δασκαλόπουλου από τη διοίκηση της Vivartia".

Vivartia

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ γράφει ότι "Ανατροπές στην ελληνική επιχειρηματική δράση σηματοδοτούν οι χθεσινές αιφνίδιες εξελίξεις στη Vivartia με τον πρόεδρό της Δημ. Δασκαλόπουλο να ανακοινώνει την παραίτησή του, δύο ημέρες μετά την επίσης αιφνιδιαστική αλλαγή του στρατηγικού προσανατολισμού της εταιρείας που αποφάσισε ο νέος ιδιοκτήτης της, η Marfin Investment Group".

Γενικός Δείκτης Τιμών

Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ αναφέρει ότι "Σε νέο υψηλό 92 μηνών αναρριχήθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης στο Χρηματιστήριο. Έκλεισε στις 5.270,32 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,65%. Το θετικό κλίμα στις διεθνείς αγορές και η προσδοκία επικείμενων επιχειρηματικών κινήσεων διατηρούν ζεστό το επενδυτικό ενδιαφέρον. Καθοριστικής σημασίας για την περαιτέρω εξέλιξη της αγοράς είναι τα αποτελέσματα 9μήνου των εισηγμένων".

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα