Δήλωση Σπ. Θεοδωρόπουλου για παραίτηση Δ. Δασκαλόπουλου

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2007 09:46
UPD:09:51

«Εκφράζω τη λύπη όλων μας για την απόφαση του κ. Δ. Δασκαλόπουλου να αποχωρήσει από την εταιρεία http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/10/12/1424240.htm καθώς και τις αυτονόητες θερμές μας ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για την προσφορά του στην εταιρεία. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες του επιλογές».

Τα παραπάνω δήλωσε ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με ανακοίνωση της Vivartia παραμένει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου «με βασικό στόχο την υλοποίηση του νέου τετραετούς επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας που θα ανακοινωθεί σύντομα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, όλη η διοικητική ομάδα της Vivartia, δηλαδή οι κ.κ. Αθ. Γιαννακάκος (Γενικός Δ/ντης Κλάδου Γαλακτοκομικών & Ποτών), Π. Οικονόμου (Οικονομικός Δ/ντης Ομίλου), Σ. Σεϊμανίδης (Γενικός Δ/ντης Κλάδου Εστίασης & Ψυχαγωγίας), Δ. Τακάς (Γενικός Δ/ντης Κλάδου Κατεψυγμένων) και Μ. Τριανταφύλλου (Γενικός Δ/ντης Κλάδου Αρτοποιίας & Ζαχαρωδών) παραμένουν και πλαισιώνουν τον κ. Σπ. Θεοδωρόπουλο, για την επίτευξη των στόχων της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα