Nέα υπηρεσία της MediaMarkt για ασφαλή παράδοση σε τρία βήματα

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 11:24
UPD:11:25
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Μια ακόμα πρωτοποριακή υπηρεσία στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών εγκαινιάζει η MediaMarkt. Η νέα υπηρεσία θα «λύνει τα χέρια» των καταναλωτών, επιτρέποντάς τους να κάνουν τις αγορές τους γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού τους και να παραλάβουν ανέπαφα στην πόρτα… του αυτοκινήτου τους.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 15 Μαΐου, οι καταναλωτές μπορούν να παραλαμβάνουν εύκολα, μέσα από το αυτοκίνητό τους τα προϊόντα της παραγγελίας τους από το ευρύχωρο parking των καταστημάτων, με τρία απλά βήματα:

1. Επιλέγουν είτε online είτε τηλεφωνικά, τα προϊόντα που επιθυμούν στις γνωστές χαμηλές MediaMarkt τιμές καθώς και το κατάστημα από το οποίο θέλετε να παραλάβετε

2. Λαμβάνουν ειδοποίηση ότι η παραγγελία είναι έτοιμη

3. Ειδοποιούν τηλεφωνικά το κατάστημα ότι φθάνουν και παραλαμβάνουν την παραγγελία τους στο parking του καταστήματος παραμένοντας στο αυτοκίνητό τους.

Οι τεράστιοι χώροι parking σε όλα τα καταστήματα ΜediaMarkt καθιστούν δυνατή αυτή την πρωτοποριακή υπηρεσία παράδοσης στην πόρτα του αυτοκινήτου των καταναλωτών, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Οι άνθρωποι της MediaMarkt προετοιμάζουν κάθε παραγγελία τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και τα παραδίδουν με τον ίδιο ασφαλή τρόπο, ανέπαφα, στο αυτοκίνητο του πελάτη.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα