Διαγωνισμοί πρόσληψης προσωπικού κλάδου Αρχιπλοηγών-Πλοηγών και Μηχανοδηγών

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2007 17:01

Την προκήρυξη διαγωνισμών για την πλήρωση, με γραπτό διαγωνισμό, οκτώ κενών οργανικών θέσεων πλοηγών, του κλάδου Αρχιπλοηγών - Πλοηγών των Πλοηγικών Σταθμών Πειραιά, Ηρακλείου, Βόλου, Χαλκίδας, Λαυρίου, και με επιλογή, δύο κενών οργανικών θέσεων του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων των Πλοηγικών Σταθμών Ηρακλείου, Χαλκίδας, ανακοίνωσε το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα οι θέσεις έχουν ως εξής:

- Τέσσερις θέσεις στον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Ηρακλείου

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Βόλου

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Χαλκίδας

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Λαυρίου

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Ηρακλείου

- Μία θέση στον Πλοηγικό Σταθμό Χαλκίδας

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει την 15/10/2007 και λήγει την 29/10/2007.

Τα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες, αναφέρονται αναλυτικά στις προκηρύξεις τις οποίες, μαζί με έντυπο αιτήσεως, μπορούν να προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι από το Τμήμα Σχέσεων Διοίκησης Πολιτών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (Γρ. Λαμπράκη 150 - Πειραιάς), καθώς και από τις Λιμενικές Αρχές Πειραιά, Ηρακλείου, Βόλου, Χαλκίδας και Λαυρίου.

Το κείμενο της προκηρύξεων έχει επίσης αποσταλεί για τοιχοκόλληση στους Πλοηγικούς Σταθμούς όπου προκηρύσσεται η πλήρωση των θέσεων και είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα www.yen.gr (τοποθεσία Κατατάξεις-Προσλήψεις).

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για τις θέσεις όλων των Πλοηγικών Σταθμών, υποβάλλονται ή ταχυδρομούνται συστημένα (λαμβάνεται υπόψη η σφραγίδα ταχυδρομείου) μόνον στην Κεντρική Υπηρεσία ΥΕΝΑΝΠ/ Διεύθυνση Πολιτικού Προσωπικού Γρ. Λαμπράκη 150 - 185 18 Πειραιάς.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ: 210.4170884 - 210.4191447 όλες τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 09.00 έως 13.30.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα