Καρέλιας: Σε ανοδική τροχιά η θυγατρική στη Βουλγαρία

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2007 09:50

Στην απόσπαση σημαντικού μεριδίου της αγοράς τσιγάρων της Βουλγαρίας έως τα τέλη του 2007 στοχεύει η θυγατρική της καπνοβιομηχανίας Καρέλια στη χώρα, Karelia Bulgaria EOOD, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της εταιρείας.

Μόλις έξι μήνες μετά τη δημιουργία της βουλγαρικής θυγατρικής ο όγκος των πωλήσεών της ξεπερνάει το 6,1% των συνολικών πωλήσεων του ομίλου, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της, κ. κ. Μπορισλάβ Λάλεβ, προσθέτοντας πως σκοπός της εταιρείας είναι η απόσπαση διψήφιου μεριδίου αγοράς στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Το μερίδιο αγοράς που έχει ήδη αποσπάσει η εταιρεία εκτιμάται στο 6,9% του συνόλου. Σύμφωνα με τον κ. Λάλεβ η μάρκα Karelia Slims βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών της Βουλγαρίας, ενώ παρατηρείται σαφής στροφή του κοινού προς τη συγκεκριμένη κατηγορία τσιγάρων, με αποτέλεσμα να είναι αναγκαία η συνεχής ανανέωση και ο εμπλουτισμός των προϊόντων που προσφέρει η εταιρεία στην εγχώρια αγορά. Τα τελευταία αποτελέσματα της Karelia Bulgaria ικανοποίησαν πλήρως τη διοίκηση της εταιρείας, η οποία εκτιμά τη μέχρι σήμερα δραστηριότητα της εταιρείας ως ιδιαίτερα επιτυχή, ιδιαίτερα εάν ληφθεί υπόψη το γεγονός πως σε πολλές περιπτώσεις παρατηρήθηκαν δυσκολίες στην κάλυψη της αυξημένης ζήτησης για τα προϊόντα της.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΚΑΡΕΛ



Σχολιασμένα