Coca-Cola Τρία Έψιλον: Πρόγραμμα υποστήριξης των εργαζομένων

Παρασκευή, 08 Μαΐου 2020 11:19
UPD:11:26

Με προτεραιότητα την υγεία και την ευεξία των εργαζομένων της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, κορυφαίος εργοδότης για το 2020, από την αρχή αυτής της κρίσης υλοποιεί ένα πολύπλευρο πλάνο για να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει τους ανθρώπους της.

Ακολουθώντας τις συστάσεις της πολιτείας, διασφάλισε άμεσα πως οι άνθρωποί της εργάζονται σε ένα ασφαλές και προστατευμένο περιβάλλον. Όρισε  αυστηρά μέτρα πρόληψης και προφύλαξης σε κάθε βήμα της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Παράλληλα, μέσα από το πρόγραμμα «Μένουμε Ενωμένοι» η Coca-Cola Τρία Έψιλον φροντίζει για την ευεξία και την ψυχολογική υποστήριξη των ανθρώπων της και παρέχει στους ηγέτες της τα κατάλληλα εργαλεία για να εμπνέουν καθημερινά τους ανθρώπους τους και να διαχειρίζονται με ενσυναίσθηση τις ομάδες τους. 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Μένουμε Ενωμένοι» εστιάζει σε τέσσερις βασικούς πυλώνες:

  • Διασφάλιση της υγείας και ενίσχυση της ασφάλειας που νοιώθουν οι άνθρωποί μας
  • Ψυχολογική υποστήριξη, τόνωση της ευεξίας και της θετικότητας
  • Υιοθέτηση νέων τρόπων εργασίας, όπως της τηλεργασίας, ανάπτυξη νέων απαραίτητων δεξιοτήτων και εξέλιξη της ηγεσίας σε περιόδους κρίσης με θετικό αντίκτυπο
  • Συμμετοχή των εργαζομένων στην κοινωνική συμβολή μέσω του εθελοντισμού και της προσφοράς. 

Η Σοφία Κάντα, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν δίπλα ο ένας στον άλλον. Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και παρέχουμε ένα πλαίσιο στήριξης, με πρωτοβουλίες, εργαλεία και ενέργειες που θα βοηθήσουν όλους να διαχειριστούν τις προκλήσεις της νέας καθημερινότητας. Εστιάζουμε στη σύνδεση των ανθρώπων μας μέσα από τη δημιουργία κοινών νέων εμπειριών και την ανταλλαγή των καθημερινών μοναδικών ιστοριών τους. Έτσι ενισχύουμε την αισιοδοξία και την ενότητα που έχουμε χτίσει εδώ και χρόνια μέσα στην κουλτούρα και τις αξίες μας, ενώ παράλληλα εξελίσσουμε τις ηγετικές συμπεριφορές που στηρίζουν την ενδυνάμωση, τη συμπερίληψη, την αμεσότητα στη λήψη αποφάσεων, τον ανοιχτό διάλογο και την εμπιστοσύνη».

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα