Πάνω από 2 τόνους προϊόντων πρόσφερε η Δωδώνη

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 13:43
UPD:13:49
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Προϊόντα που ξεπέρασαν τους 2 τόνους πρόσφερε η ηπειρώτικη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη τον τελευταίο ένα μήνα για την υποστήριξη των ευπαθών ομάδων σε Ήπειρο, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία και Αθήνα στο πλαίσιο της κοινής εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Με το διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης «Η Γεύση του Καλού», η εταιρεία στάθηκε στο πλευρό εκατοντάδων οικογενειών και ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, διαθέτοντας υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα για την κάλυψη των διατροφικών τους αναγκών, προσφέροντας παράλληλα σημαντική ποσότητα υλικού υγειονομικού ενδιαφέροντος για τις ανάγκες του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Για την υλοποίηση των παραπάνω δράσεων η εταιρεία συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Ηπείρου και τους Δήμους Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και Ζίτσας, με τις Μητροπόλεις των νομών αυτών, καθώς και με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ).

Τη σημασία των δράσεων σχολίασε ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, που τα τελευταία 7 χρόνια έχει προσφέρει περισσοτέρους από 50 τόνους προϊόντων και πάνω από 10 εκατομμύρια μερίδες γαλακτοκομικών ειδών για την στήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών και κοινωνικών δράσεων ανά την Ελλάδα. Επιπλέον, από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης, η Δωδώνη προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της και έλαβε αυστηρά μέτρα για την προστασία της υγείας των ανθρώπων της και των συνεργαζόμενων παραγωγών της. 

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα