Internet και Mobile Βanking Εθνικής Τράπεζας: εξυπηρέτηση στο σπίτι και εν κινήσει

Sponsored Content
Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 15:00
UPD:15:00

Τις πλέον σύγχρονες, καινοτόμες και φιλικές προς το χρήστη υπηρεσίες Internet και Mobile Banking θέτει στη διάθεσή μας η Εθνική Τράπεζα, προκειμένου να κάνουμε τις συναλλαγές μας εύκολα και γρήγορα, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όπου κι αν βρισκόμαστε. Μέσω του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού μας τηλεφώνου, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ένα πλήθος συναλλαγών τη στιγμή που το επιθυμούμε, χωρίς αναμονή και με τρόπο απόλυτα φιλικό αλλά και ασφαλή, χάρη σε προηγμένες μεθόδους διασφάλισης συναλλαγών που χρησιμοποιεί η Εθνική Τράπεζα. Έτσι, απολαμβάνουμε ποιοτική εξυπηρέτηση και διευκολύνουμε την καθημερινότητά μας.

Πραγματοποιώντας λοιπόν τις συναλλαγές μας ηλεκτρονικά, εξοικονομούμε όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα, καθώς οι χρεώσεις είναι μηδενικές ή πολύ χαμηλές, ενώ παράλληλα κερδίζουμε πόντους από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, που μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Ας πάρουμε τώρα για παράδειγμα την πληρωμή πιστωτικής κάρτας μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας: ο χρήσης μπαίνει στο www.nbg.gr και επιλέγει «Internet Banking – Είσοδος για Ιδιώτες» για να ανοίξει η σελίδα εισόδου της υπηρεσίας.

NATIONAL BANK OF GREECE

Θέλεις να πληρώσεις την πιστωτική σου κάρτα; Δες στο βίντεο πώς θα κάνεις την πληρωμή σου εύκολα και γρήγορα, με το Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας!

Κατόπιν πληκτρολογεί τους κωδικούς του και από την αρχική οθόνη της υπηρεσίας, στην ενότητα «ΚΑΡΤΕΣ», διαλέγει την πιστωτική κάρτα που θέλει να πληρώσει και προχωρά στην εντολή «Πληρωμή τώρα» στο κάτω αριστερό μέρος του πλαισίου για να ανοίξει η οθόνη πληρωμής. Αφού επιλέξει το λογαριασμό από τον οποίο θα γίνει η πληρωμή, συμπληρώνει το ποσό που απαιτείται και πατώντας «συνέχεια» ανοίγει η οθόνη επιβεβαίωσης της πληρωμής. Αφού ο χρήστης βεβαιωθεί ότι όλα είναι σωστά, μπορεί να πατήσει «επιβεβαίωση» για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Εάν θέλει, μπορεί να αποθηκεύσει ή και να εκτυπώσει ένα αντίγραφο της πληρωμής που μόλις πραγματοποίησε, πατώντας στην επιλογή «προβολή PDF».

Άλλα παραδείγματα συναλλαγών:

Μεταφορά χρημάτων:
https://www.youtube.com/watch?v=j749u9LdO1I&authuser=0

Ενημέρωση για υπόλοιπα & κινήσεις:
https://www.youtube.com/watch?v=VAKlsZb1oDo&authuser=0

Πληρωμή Λογαριασμών:
https://www.youtube.com/watch?v=6eqjrojQGEI

Online εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank:
https://www.youtube.com/watch?v=aqD323HrycM&list=PL3tLuo1Az-a1al5rzRn-oZDo31jh3YJP-&index=3

Η πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking διατίθεται δωρεάν. H υπηρεσία Internet Banking είναι διαθέσιμη μέσω του www.nbg.gr και η εφαρμογή NBG Mobile Banking είναι διαθέσιμη σε Android (έκδοση 6.0 και μεταγενέστερη) και iOS (έκδοση 9.0 και μεταγενέστερη).

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα