Office Line: Ρεκόρ νέων Fast Track χρηστών σε πρόγραμμα της Microsoft

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 20:25
UPD:30/04/2020 17:24

Την επίτευξη ενός σημαντικού ρεκόρ προσθήκης νέων χρηστών στο πρόγραμμα Microsoft Fast Track Ready Partner ανακοινώνει η Office Line A.E, για τον Μάρτιο 2020, καταγράφοντας 28.000 νέους χρήστες στην ελληνική αγορά.

Η ένταξη στο πρόγραμμα Microsoft Fast Track Ready Partner έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη των επιχειρήσεων εν μέσω της τρέχουσας συγκυρίας, για ασφαλές και μοντέρνο workplace που παρέχει όλες τις λειτουργικότητες για τηλεργασία σε ένα πλήρως ασφαλές περιβάλλον collaboration.

H Office Line τοποθετεί την τεχνολογία σε ρόλο καταλύτη για την επιχειρησιακή συνέχεια και την ανάκαμψη των επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία. Όντας βραβευμένη εταιρεία από την Microsoft ως Country Partner Of The Year 2019, έχει ήδη από πέρυσι το προνόμιο να είναι ένας από τους 300 επιλεγμένους Fast Track Ready συνεργάτες της Microsoft σε όλον τον πλανήτη, ανήκοντας στο 1% του παγκόσμιου οικοσυστήματος συνεργατών της. Με τις επιδόσεις της επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας της σε υπηρεσίες Cloud, που την καθιστούν έτοιμη να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για κάθε ανάγκη στις επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Η Office Line, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να ενεργοποιήσουν άμεσα τις υπηρεσίες Microsoft 365, EMS (Enterprise Mobility + Security) και Windows 10, παρέχοντας καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα πρώτα βήματα μέχρι και την ένταξη των χρηστών στο νέο περιβάλλον.

Ο Χρήστος Δημητριάδης, Regional Microsoft Fast Track Manager της Office Line A.E., αναφέρει σχετικά: «H τεχνολογία αποτελεί τη σίγουρη και ασφαλή διέξοδο για τις επιχειρήσεις στην παρούσα πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε. Η Office Line μέσα από την πολυετή  στρατηγική της συνεργασία με τη Microsoft και ως ο πρώτος Fast Track Ready Partner σε Ελλάδα και Κύπρο, ενισχύει έμπρακτα τις επιχειρήσεις που αποφασίζουν να υλοποιήσουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους εν μέσω μιας πολύ δύσκολης συγκυρίας. Το πρόγραμμα Microsoft Fast Track Ready Partner παρέχει ένα ασφαλές μοντέρνο workplace για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να παραμείνουν σε παραγωγική τροχιά και να προετοιμαστούν με περισσότερη ασφάλεια και σωστές βάσεις για την επόμενη μέρα». 

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα