Αύξηση 22,3% σημείωσε ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ιατρικού Αθηνών

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2001 13:51

Στα 34 δισ. δρχ. ανήλθε στο εννεάμηνο του τρέχοντος έτους ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών του Ιατρικού Αθηνών σημειώνοντας αύξηση κατά 22,3% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό χρονικό διάστημα.

Τα κέρδη προ τόκων φόρων και αποσβέσεων του Ομίλου διαμορφώθηκαν στα 6,8 δισ. δρχ. εμφανίζοντας οριακή άνοδο 0,6% σε σχέση με το εννεάμηνο του 2000. Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ιατρικού, το εννεάμηνο του 2001 με το αντίστοιχο του έτους 2000 δεν είναι απόλυτα συγκρίσιμο, καθώς στην τρέχουσα χρήση περιλαμβάνεται και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, του οποίου τα έξοδα λειτουργίας επιβαρύνουν σημαντικά τα περιθώρια κέρδους, ενώ οι αυξημένες αποσβέσεις και η έλλειψη χρηματοοικονομικών κερδών περιόρισαν σημαντικά τα κέρδη προ φόρων του εννεαμήνου 2001.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Ομιλός Ιατρικού Αθηνών με βάση τα αποτελέσματα του εννεαμήνου παραμένει σταθερός στις προβλέψεις του για ενοποιημένο κύκλο εργασιών άνω των 46 δισ. δρχ. στη χρήση του 2001, σημειώνοντας ετήσια αύξηση 19,2%. Τα κέρδη προ τόκων και αποσβέσεων εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε εννέα δισ. δρχ. παρουσιάζοντας άνοδο 4% συγκριτικά με το 2000.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΑΤΡ



Σχολιασμένα