EΛΠΕ και Motor Oil διαψεύδουν τα περί εμπλοκής σε λαθρεμπόριο

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2007 18:17

«Τα διυλιστήρια της χώρας δεν θα επιτρέψουν την εμπλοκή τους σε παραπλανητικές τακτικές και θα διαφυλάξουν το κύρος τους με κάθε έννομο μέσο. Τα διυλιστήρια δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν ως άλλοθι των λαθρεμπόρων».

Τα παραπάνω τονίζουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι διοικήσεις των εταιρειών Eλληνικά Πετρέλαια Α.Ε. (ΕΛΠΕ) και Motor Oil με αφορμή τηλεοπτικές εκπομπές οι οποίες έκαναν λόγο για εμπλοκή των διυλιστηρίων της χώρας σε λαθρεμπόριο καυσίμων.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι, «εάν υπήρχε η δυνατότητα για μια εκτενή τεχνική περιγραφή του τρόπου διακίνησης των καυσίμων, όπως αυτή συμβαίνει στα διυλιστήρια, θα κατερρίπτοντο ως αβάσιμοι όλοι οι ανερμάτιστοι ισχυρισμοί, που είχαν σαν προφανή στόχο τη σύγχυση και αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης».

«Σε όλη την αλυσίδα της διακίνησης καυσίμων – από την παραγωγή έως την τελική κατανάλωση – τα διυλιστήρια της χώρας είναι ο πλέον ελεγχόμενος κρίκος, μέσα από αυστηρές και διεθνώς πιστοποιημένες διαδικασίες», τονίζουν οι διοικήσεις των δύο εταιρειών.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΠΕ
  • ΜΟΗ



Σχολιασμένα