Επενδύσεις Αναπτύξεως: Γενική Συνέλευση στις 24/4

Δευτέρα, 02 Απριλίου 2001 17:22

Σύμφωνα τον κ.ν. 2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών», όπως ισχύει σήμερα, και το καταστατικό της Εταιρείας το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας «ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ» σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, στις 24 Απριλίου 2001 ημέρα Τρίτη και ώρα 10 π.μ. στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», Βασ. Γεωργίου αριθ. 1, Πλατεία Συντάγματος, αίθουσα ¨Athenian View¨.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: 1.Υποβολή των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσεως 2000 μαζί με τις εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή.. 2.Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων χρήσεως 2000 και της εκθέσεως του Διοικητικού Συμβουλίου. Διάθεση κερδών. 3.Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τη χρήση 2000. 4.Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού Ελεγκτή για τη χρήση 2001 και καθορισμός της αμοιβής τους. 5.Έγκριση αμοιβών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 6. Επικύρωση εκλογής μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 7. Περιορισμός του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. 8.Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής δια κεφαλαιοποιήσεως μέρους του αποθεματικού από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο. Μετατροπή του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας και της ονομαστικής αξίας της μετοχής σε Ευρώ, σύμφωνα με το ν.2842/2000. 9.Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού.

Στη συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να μετάσχουν είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μιας ψήφου. Για να μετάσχουν στην Γενική Συνέλευση οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους – μέσω του Χειριστή τους στο Σύστημα Άϋλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) – και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κοραή 3) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της συνελεύσεως. Σε περίπτωση που οι μετοχές βρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό, οι μέτοχοι πρέπει να δεσμεύσουν το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους με δήλωσή τους στο Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε. και να καταθέσουν στην Εταιρεία (Κοραή 3) τη σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα συνεδριάσεως της συνελεύσεως. Μέσα στην ίδια προθεσμία πρέπει να κατατεθούν στην Εταιρεία και τα έγγραφα αντιπροσωπείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα