Στα 34,7 εκατ. € ο κύκλος εργασιών της Intracom στη Ρουμανία στο α΄ τρίμηνο

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2007 09:28

Στο επίπεδο των 34,7 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της Intrarom στο πρώτο τρίμηνο του 2007, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις της διοίκησης της εταιρείας σε ετήσια βάση ο κύκλος εργασιών το 2007 θα ανέλθει σε 70 εκατ. ευρώ, έναντι 63,7 εκατ. ευρώ το 2006.

Στις αρχές του 2007 η διοίκηση της Intrarom προέβλεπε κύκλο εργασιών ύψους 150 εκατ. ευρώ για ολόκληρο το έτος, στόχος που δεν μπορεί να επιτευχθεί εξαιτίας των μη ευνοϊκών εξελίξεων σε ορισμένα έργα και της έλλειψης του αναγκαίου προσωπικού, επισημαίνει ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας, κ. Νικόλαος Δουκάκης.

«Τα προγράμματα του δημοσίου τομέα δεν εξελίσσονται πως αναμενόταν, ενώ άλλα προγράμματα στον ιδιωτικό τομέα είναι ακόμη ανολοκλήρωτα» αναφέρει ο κ. Δουκάκης προσθέτοντας «δεν έχουμε χάσει συμβόλαια καθώς αυτά προχωρούν».

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2006 η TotalSoft, η Intrarom και η Ascenta (Softwin) ανακοίνωσαν τη σύσταση κοινοπραξίας για την εφαρμογή λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στις αρχές της δημόσιας διοίκησης της Ρουμανίας. Ο σχεδιασμός αυτός αποσκοπεί στην προσέλκυση πόρων ύψους 336 εκατ. ευρώ από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Balkan Markets Daily



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα