Ιntrakat: Πρόγραμμα stock option στο 10% του μετοχικού κεφαλαίου

Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 18:49
UPD:18:53
REUTERS/DADO RUVIC

Tη θέσπιση προγράμματος διάθεσης μετοχών σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου και σε ανώτατα διευθυντικά στελέχη ανακοίνωσε η Intrakat, με τη μορφή δικαιώματος προαίρεσης (option) και σε συνέχεια απόφασης της γενικής συνέλευσης στις 20.3.2020.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα συνίσταται στη χορήγηση δικαιωμάτων προαίρεσης στους δικαιούχους, προκειμένου να αποκτήσουν μετοχές της εταιρείας μέσω της συμμετοχής τους στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της σε σταθερή τιμή και σε συγκεκριμένο χρόνο.

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν μέλη του διοικητικού συμβουλίου και ανώτατα διευθυντικά στελέχη, των οποίων η συμβολή στο έργο της εταιρείας κατά τα τελευταία έτη λειτουργίας της, σε συνδυασμό με την θέση και το λειτουργικό επίπεδο εκάστου, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική. Ενδεικτικά, η συνεισφορά τους θα αξιολογείται με τους εξής οικονομικούς και άλλους δείκτες: (i) αύξηση EBITDA, (ii) αύξηση κύκλου εργασιών, (iii) λήψη εργοληπτικού πτυχίου ανώτατης κατηγορίας.

Η αντιστοιχία θα είναι μία μετοχή για κάθε δικαίωμα και θα χορηγηθούν συνολικά μέχρι 3.047.715 δικαιώματα στους δικαιούχους. Ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων που θα χορηγηθούν θα ανέρχεται στο 10% του υφιστάμενου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, ήτοι στα 3.047.715 μετοχές.

Η τιμή διάθεσης των νέων υπό έκδοση μετοχών ανέρχεται σε 0,30 ευρώ ανά μετοχή και τα δικαιώματα θα ωριμάσουν συνολικώς την 30ή Σεπτεμβρίου 2020.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα