Space Hellas: Έργο τηλεδιάσκεψης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 11:57
UPD:11:59

Ένα σύνθετο έργο τηλεδιάσκεψης ολοκλήρωσε πρόσφατα η Space Hellas στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το οποίο αναπτύχθηκε στην Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα για τις ανάγκες των καθηγητών του Πανεπιστημίου, του διοικητικού προσωπικού καθώς και των διδακτορικών φοιτητών.

H Space Hellas, όπως ανακοίνωσε, υλοποίησε το έργο με την χρήση του Cisco Meeting Server που ενσωματώθηκε στο υπάρχον περιβάλλον Cisco UC. Το Cisco Meeting Server παρέχει συναντήσεις που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα στις εγκαταστάσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου ή ακόμα και ταυτόχρονα έξω από το Πανεπιστήμιο, με άλλα ινστιτούτα ή τη συνεργαζόμενη βιομηχανία. Στην εγκατάσταση χρησιμοποιήθηκαν συμβατές υποδομές server που ήδη είχαν επενδυθεί στο Πανεπιστήμιο. 

Μεταξύ άλλων σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι το αποτέλεσμα μιας τέτοιας υλοποίησης που πραγματοποιήθηκε από τη Space Hellas σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης είναι ευδιάκριτο και μπορεί κανείς να επαληθεύσει ότι η παραγωγικότητα αυξήθηκε, το κόστος διοργάνωσης συναντήσεων μειώθηκε δραστικά και κάθε συνάντηση μπορεί να προγραμματιστεί, χωρίς να διαδραματίζει κανένα ρόλο η τρέχουσα φυσική τοποθεσία του συμμετέχοντος ή ακόμα και η μέθοδο ή η συσκευή πρόσβασης.

Η Space Hellas με περισσότερα από 30 έτη στο System Integration αποτελεί πρωτοπόρο εταιρεία στον τομέα της IP τηλεφωνίας και των ενοποιημένων επικοινωνιών, καθώς έχει υλοποιήσει τα πρώτα ενοποιημένα δίκτυα μετάδοσης φωνής και δεδομένων στην Ελλάδα.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα