ARAG Hellas: Δωρεάν νομικές συμβουλές για τους πολίτες

Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 17:28
UPD:17:36
www.arag.gr/

Στις ανάγκες των πολιτών για νομική υποστήριξη, ειδικά σε εργασιακά θέματα, απαντά ο διεθνής όμιλος Ασφαλειών Νομικής Προστασίας ARAG.

Ειδικότερα, λόγω των έκτακτων εξελίξεων, ο όμιλος ARAG αποφάσισε, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, να προσφέρει στη Γερμανία δωρεάν νομικές υπηρεσίες όχι μόνο στους πελάτες του, αλλά ευρύτερα και σε όσους τις έχουν ανάγκη. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ARAG SE, Dr. Dr. Fassbender, σημειώνει μεταξύ άλλων: «…Ως ασφαλιστές νομικής προστασίας βοηθάμε να απαντηθούν άμεσα και έγκυρα επείγοντα νομικά ερωτήματα που προκύπτουν λόγω της επιδημίας για πελάτες και για μη πελάτες. Το κόστος αυτού του εγχειρήματος το αναλαμβάνει η ARAG. Αφορούν κυρίως εργασιακά προβλήματα, δικαιώματα ταξιδιών, μετακίνησης και προστασίας των πολιτών εν γένει. Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζουμε στην πράξη την ιδρυτική ιδέα και μάλιστα εν καιρώ κρίσης».

Σε απόλυτη αρμονία με τον όμιλο, η ARAG HELLAS υιοθετεί την παραπάνω στρατηγική και θα παρέχει σύντομα δια των εξειδικευμένων δικηγόρων του δικτύου της δωρεάν νομικές συμβουλές όχι μόνο στους ασφαλισμένους, όπως κάνει μέχρι τώρα, αλλά και ευρύτερα σε όσους τις έχουν ανάγκη, ασφαλισμένους και μη. Το ίδιο είχε κάνει η εταιρεία, όπως υπενθυμίζει, το 2014- 2015, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης για τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των απολυμένων τους ιδιωτικού τομέα εργασίας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα