Chiesi: Αυξάνει τα μέτρα στήριξης και στην Ελλάδα

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 13:43
UPD:13:47

H Chiesi Farmaceutici ένας διεθνής όμιλος προϊόντων υγείας με επίκεντρο την έρευνα (Chiesi Group), με παρουσία και στη χώρα μας, ανακοίνωσε μία σειρά από νέα μέτρα προκειμένου να στηρίξει τους εργαζομένους της, τους ασθενείς και τους παρόχους υγείας απέναντι στη συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19. 

Σε αυτά τα μέτρα περιλαμβάνεται και η δημιουργία ενός κονδυλίου 3 εκατομμυρίων ευρώ για την ενίσχυση της αντιμετώπισης του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Eιδικότερα στην Ελλάδα, η Chiesi Hellas, μέσα από το ομαδικό της πρόγραμμα προσφέρει κάλυψη των εξόδων που τυχόν προκύψουν σε εργαζόμενο της, εάν νοσήσει από Covid-19. Επίσης, η Ομάδα Διαχείρισης Έκτακτων Περιστατικών προσφέρει τακτική ενημέρωση σε όλο το προσωπικό καθώς και χρήσιμες συμβουλές για να προάγει την ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής κατά τη διάρκεια της εργασίας εξ αποστάσεως. Στο πλαίσιο της διασφάλισης της υγείας, η Chiesi Hellas εφαρμόζει στο 100% των εργαζομένων της, την εργασία εξ αποστάσεως. Ταυτόχρονα, όπως αναφλερει σε ανακοίνωση της, διασφαλίζει την ομαλή διάθεση των σκευασμάτων της, θέτοντας ως μέγιστη προτεραιότητα τις ανάγκες των ασθενών. 

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα