Byte: Mε 50% στη Net Hellas

Τρίτη, 03 Απριλίου 2001 14:47
UPD:14:49

Την απόκτηση συμμετοχής 50% στην εταιρεία Πληροφορικής Net Sales ABEE ανακοίνωσε σήμερα η εισηγμένη ομοειδής επιχείρηση Byte. Oπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της τελευταίας, η Net Sales ΑΒΕΕ ειδικεύεται σε ολοκληρωμένα συστήματα Enterprise Resource Planning (ERP) και συστήματα μηχανοργάνωσης λογιστηρίων.

Με την κίνηση αυτή, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η Byte αποσκοπεί στην ενίσχυση της ηγετικής θέσης που κατέχει στην αγορά της πληροφορικής, αφού συμπληρώνει την ειδίκευσή της στον τομέα του e-business και της επιτρέπει να προσφέρει διευρυμένες λύσεις πληροφορικής στοχεύοντας στην πληρέστερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της σε θέματα οργάνωσης και διαχείρισης πληροφοριών.

Παράλληλα, η Byte ολοκλήρωσε της διαδικασίες για την αγορά οικοπέδου που συνορεύει με τις νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της συνολικού εμβαδού 3.000 τ.μ. Στόχος αυτής της αγοράς είναι η ανέγερση συμπληρωματικού κτιρίου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, ενισχύοντας έτσι την υλικοτεχνική υποδομή της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ



Σχολιασμένα