ΜΙG: Με 66,67% σε εταιρεία εμπορικών ακινήτων της Σερβίας

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2007 17:14

Την επίτευξη συμφωνίας για συμμετοχή της στη μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορικών κέντρων της Σερβίας, JSC Robne Kuce Beograd ("RKB") ανακοίνωσε η Marfin Investment Group (MIG), μετά τη δημοπρασία που πραγματοποίησε σήμερα ο Οργανισμός Ιδιωτικοποιήσεων της Σερβίας.

Η κρατική επιχείρηση πωλήθηκε στην τιμή των 360 εκατ. ευρώ στην Verano Motors d.o.ο. Belgrade ("Verano"), με την οποία η MIG ήρθε σε συμφωνία ώστε να αποτελέσει τον κύριο επενδυτή στην εταιρεία με ποσοστό 66,67%.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της MIG, η RKB ήταν ιστορικά η μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορικών κέντρων στην πρώην Γιουγκοσλαβία και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Διαθέτει σημαντικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε ελκυστικές και κεντρικές τοποθεσίες στις μεγάλες πόλεις της Σερβίας και στο Μαυροβούνιο, η συνολική επιφάνεια των οποίων είναι 232.000 τετραγωνικά μέτρα.

Στα ακίνητα αυτά περιλαμβάνονται 32 εμπορικά κέντρα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Σερβίας, από τα οποία τα 9 βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο του Βελιγραδίου, 4 εμπορικά κέντρα και ένα αποθηκευτικό κέντρο στο Μαυροβούνιο και αποθήκες (logistics center) και κτίριο γραφείων στο Βελιγράδι.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα